SIAM Foundation

Inhoud van de training

Service Integration And Management (SIAM™) is een methodologie die wordt gebruikt om meerdere serviceproviders te beheren en deze naadloos te integreren. Zodoende wordt er één IT-organisatie neergezet die volledig georienteerd is op de “business” van een organisatie.

Service Integration and Management (SIAM™) heeft ook een synoniem: multi-sourcing-integratie (MSI). In het kader van deze certificering wordt alleen de term Service-Integration And Management gebruikt.

De training SIAM™ is bedoeld om inzicht te geven in de basisprocessen van servicemanagement en is daarom geschikt voor eigenlijk alle professionals die geïnteresseerd zijn in de praktijken van SIAM™ of die deze methodologie willen implementeren in een organisatie. Verder is deze SIAM™-certificering bedoeld voor leveranciers die dienst en integratie- en beheer modellen willen implementeren en beheren.

Goed om te weten: Voor deze training zijn er géén toelatingseisen. Om het bijbehorende examen succesvol af te kunnen ronden zullen naast de training dagen nog +/- 4 studie uren benodigd zijn.

Duur & Kosten

2 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur. In Naarden of Den Bosch.
De kosten voor de training bedragen € 1.820,-. Dit is inclusief training en examenkosten, lunch, koffie en thee, en exclusief BTW.

Meer informatie?