De partners achter Joost

Marco de Zoete

2016_0531_16530400
Ik was altijd al van het organiseren. Vakanties met vrienden, WK poules in de wijk, kennisavonden bij werkgevers. Ik kan oprecht genieten wanneer zaken goed zijn geregeld (en deed dat vroeger dan het liefst zelf). Eens miste ik een onmogelijke schroef van een 3e hands gekregen meegroeibed. De medewerkster van de Zweedse meubelgigant bladerde met mij door 10 jaar oude brochures (die hadden ze dus nog!) en zo vonden we het betreffende bed. Een week later een envelop in de bus uit Zweden. Mijn zoontje heeft nog lang lol gehad van het bed. Het verhaal vertel ik nog regelmatig. Het leven is nu eenmaal een klein beetje leuker wanneer je merkt dat er met en voor jou is meegedacht. Daarom ligt mijn passie binnen Service Management. Geen beroep waar je meer het verschil op dit gebied kan maken.
Binnen IT-organisaties wordt ook veel nagedacht. Tegelijk bestaan er nog heel veel problemen. Dat is goed verklaarbaar. We zien het dagelijks; het is nagenoeg onmogelijk na een aantal werkzame jaren geen onderdeel van een probleem te zijn. Dan is een frisse en deskundige blik van buiten nodig om de juiste energie te genereren en de volgende stap te kunnen maken.
Bij Joost werken mensen die daar hun vak van hebben gemaakt. Die met interne medewerkers de ICT dienstverlening voor de klant vandaag een klein beetje beter laten zijn dan gisteren. Die regelmatig het gevoel laten ontstaan dat men met elkaar het verschil maakt. Elke ochtend trekken wij thuis de deur achter ons dicht om dat te bereiken.

Dat is Joost.

Marco de Zoete

Stephen Ley

2016_0531_16524300
Mijn carrière startte in een restaurant in Alphen aan den Rijn. Klein restaurant aan het water, mooi terras, geen hoogstaande culinaire gerechten maar gewoon goed eten. Wat ik daar leerde was, naast hard werken, zorgen dat mensen het naar hun zin hadden. Door lekker eten, maar ook het creëren van een omgeving waar mensen ontspannen een gezellige avond konden beleven. Met een team ontvingen we de gasten door ze bij binnenkomst aan te spreken en welkom te heten. Soms te vragen om een moment geduld. Je had immers het belletje van de keuken gehoord; er stonden gerechten koud stonden te worden. Ik leerde de juiste prioriteiten te stellen en direct te communiceren. Niet zomaar langs tafels lopen, maar kijken naar de lichaamstaal van mensen. Willen ze iets vragen? Kijken ze ontevreden? Daar op anticiperen en communiceren met collega’s in de keten achter de bar en in de keuken. Doceren, overzicht houden en zorgen voor een perfecte timing. Want bij het opnemen van teveel tafels tegelijk liep de keuken vast.

Ook bij Joost creëren we een omgeving waarin onze klanten hun doelstellingen kunnen bereiken. Dit zijn doelstellingen van een individu, een interne IT organisatie zijn of de doelstelling van de eindklant. Joost is in staat prioriteiten te stellen op basis van ervaring en intuïtie en zo de keten optimaal te laten functioneren. We zijn gastheren die een optimale omgeving creëren waarin doelstellingen van uw organisatie en uw medewerkers worden bereikt.

Stephen Ley

Hans Lelieveld

0
Ik ben opgegroeid in een familie waar het vanzelfsprekend was in het familiebedrijf te werken. Na mijn opleiding daar dus gaan werken. Waar mijn vader en broer vooral oog voor het product hadden, ging mijn interesse uit naar de klant. Wat wil deze en hoe kan ik zo goed mogelijk aan zijn vraag voldoen?

Ook toen ik mijn eigen weg koos en mijn eigen ICT bedrijf begon, bleef dat de rode draad in mijn loopbaan. Dat lukt alleen door te luisteren, de juiste vragen te stellen en de verbinding met de klant te zoeken.

Wanneer de vraag helder is, is voor mij niets mooier dan de klant de juiste gemotiveerde professional te kunnen leveren. Een professional die, naar volle tevredenheid, enthousiast zijn of haar kennis inzet in uw organisatie. Zo draagt Joost bij aan het continu ontwikkelen en verbeteren van organisaties.

Joost, tot uw dienst!

Hans Lelieveld

Ik was altijd al van het organiseren. Vakanties met vrienden, WK poules in de wijk, kennisavonden bij werkgevers. Ik kan oprecht genieten wanneer zaken goed zijn geregeld (en deed dat vroeger dan het liefst zelf). Eens miste ik een onmogelijke schroef van een 3e hands gekregen meegroeibed. De medewerkster van de Zweedse meubelgigant bladerde met mij door 10 jaar oude brochures (die hadden ze dus nog!) en zo vonden we het betreffende bed. Een week later een envelop in de bus uit Zweden. Mijn zoontje heeft nog lang lol gehad van het bed. Het verhaal vertel ik nog regelmatig. Het leven is nu eenmaal een klein beetje leuker wanneer je merkt dat er met en voor jou is meegedacht. Daarom ligt mijn passie binnen Service Management. Geen beroep waar je meer het verschil op dit gebied kan maken.
Binnen IT-organisaties wordt ook veel nagedacht. Tegelijk bestaan er nog heel veel problemen. Dat is goed verklaarbaar. We zien het dagelijks; het is nagenoeg onmogelijk na een aantal werkzame jaren geen onderdeel van een probleem te zijn. Dan is een frisse en deskundige blik van buiten nodig om de juiste energie te genereren en de volgende stap te kunnen maken.
Bij Joost werken mensen die daar hun vak van hebben gemaakt. Die met interne medewerkers de ICT dienstverlening voor de klant vandaag een klein beetje beter laten zijn dan gisteren. Die regelmatig het gevoel laten ontstaan dat men met elkaar het verschil maakt. Elke ochtend trekken wij thuis de deur achter ons dicht om dat te bereiken.

Dat is Joost.

Marco de Zoete

Mijn carrière startte in een restaurant in Alphen aan den Rijn. Klein restaurant aan het water, mooi terras, geen hoogstaande culinaire gerechten maar gewoon goed eten. Wat ik daar leerde was, naast hard werken, zorgen dat mensen het naar hun zin hadden. Door lekker eten, maar ook het creëren van een omgeving waar mensen ontspannen een gezellige avond konden beleven. Met een team ontvingen we de gasten door ze bij binnenkomst aan te spreken en welkom te heten. Soms te vragen om een moment geduld. Je had immers het belletje van de keuken gehoord; er stonden gerechten koud stonden te worden. Ik leerde de juiste prioriteiten te stellen en direct te communiceren. Niet zomaar langs tafels lopen, maar kijken naar de lichaamstaal van mensen. Willen ze iets vragen? Kijken ze ontevreden? Daar op anticiperen en communiceren met collega’s in de keten achter de bar en in de keuken. Doceren, overzicht houden en zorgen voor een perfecte timing. Want bij het opnemen van teveel tafels tegelijk liep de keuken vast.

Ook bij Joost creëren we een omgeving waarin onze klanten hun doelstellingen kunnen bereiken. Dit zijn doelstellingen van een individu, een interne IT organisatie zijn of de doelstelling van de eindklant. Joost is in staat prioriteiten te stellen op basis van ervaring en intuïtie en zo de keten optimaal te laten functioneren. We zijn gastheren die een optimale omgeving creëren waarin doelstellingen van uw organisatie en uw medewerkers worden bereikt.

Stephen Ley

Ik ben opgegroeid in een familie waar het vanzelfsprekend was in het familiebedrijf te werken. Na mijn opleiding daar dus gaan werken. Waar mijn vader en broer vooral oog voor het product hadden, ging mijn interesse uit naar de klant. Wat wil deze en hoe kan ik zo goed mogelijk aan zijn vraag voldoen?

Ook toen ik mijn eigen weg koos en mijn eigen ICT bedrijf begon, bleef dat de rode draad in mijn loopbaan. Dat lukt alleen door te luisteren, de juiste vragen te stellen en de verbinding met de klant te zoeken.

Wanneer de vraag helder is, is voor mij niets mooier dan de klant de juiste gemotiveerde professional te kunnen leveren. Een professional die, naar volle tevredenheid, enthousiast zijn of haar kennis inzet in uw organisatie. Zo draagt Joost bij aan het continu ontwikkelen en verbeteren van organisaties.

Joost, tot uw dienst!

Hans Lelieveld