Wat is een JOOST Consultant?

De Joost consultant is primair gewoon een leuk persoon. Iemand waar je snel “een klik” mee hebt. Zonder daar veel woorden aan vuil te hoeven maken. Want zoiets uitleggen maakt het maar ingewikkeld.

Maar we wagen toch een poging.

Iemand van Joost neemt verantwoordelijkheid, maar kan ook relativeren. Kan autoriteit uitstralen en durft zich ook kwetsbaar op te stellen. Is geen aap op de rots, maar ventileert wel een eigen mening. Heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar kan ook lachen om eigen fouten. En wil daarvan leren. Vraagt naar de status van een plan of actiepunt en ook of thuis alles goed gaat. Neemt zelfstandig beslissingen, maar viert successen liever met elkaar.

Zo iemand zoeken wij. Daar zijn er niet zoveel van.

Specifieker? Dat kan. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de volgende rollen:

• ITSM Developer
Agile Service Manager
IT Recruiter

Nader kennis maken? Leuk! Maar dan wel op onze manier.

Wat willen we van je weten?

Jouw eerste kennismaking met ons begint niet met een standaard mail. Hoef je ook niet na te denken over een scherpe openingszin of pakkende afsluiter!

Hieronder stelt een aantal Joost medewerkers een voor ons relevante vraag. Kies er 3 vragen uit en beantwoordt deze. We horen ook graag waarom jij juist die 3 vragen hebt gekozen. We ontvangen het antwoord het liefst via een filmpje. Maak het niet te moeilijk; pak gewoon de webcam of smartphone. Natuurlijk mogen de vragen ook schriftelijk beantwoord worden.

Stuur je reactie naar contact@joost-it.nl. Vervolgens nodigen wij je uit voor de koffie.

Marco de Zoete

Wanneer ik jouw laatste werkgever-of opdrachtgever zou benaderen met de vraag wat jouw beste en slechtste eigenschap is; welk antwoord zou ik dan krijgen?

Stephen Ley

Bij Joost vinden we de mens belangrijk. Kan jij aangeven wat jou kenmerkt?

Marcel Bosman

Kun je iets vertellen over de persoonlijke waarde die jij kunt leveren aan je toekomstige collega’s?

Okke van Nijen

Wat gaf voor jou de doorslag om bij Joost solliciteren?