Onze partners

Wij geloven in partnership. Een definitie die al gauw leidt tot een nietszeggend containerbegrip. Daar zijn we niet van, dus geven we hier nadrukkelijk invulling aan. Partnership betekent voor ons dat we ons commiteren aan organisaties waar beide partijen zich kwetsbaar durven opstellen. We vullen elkaar aan, zijn positief kritisch naar elkaar en geven elkaar energie. Om daar allebei beter van te worden.

Tooling partners

4me
Microfocus SMAX
TOPdesk

4me Service Management

4me biedt organisaties een premium oplossing voor servicemanagement: 4me Service Management. Het is de eerste Enterprise Service Management-applicatie die speciaal is ontwikkeld om de Service Integration and Management (SIAM) -benadering te ondersteunen. 4me is klaar voor gebruik en biedt verreweg de snelste wereldwijde responstijden en de meest gebruiksvriendelijke interface.

Microfocus Service Management – Automation X

Automatiseer én optimaliseer bedrijfsprocessen met slimmer servicemanagement. Maak gebruik van de kracht van Artificial Intelligence en Machine Learning. Slimmer voor je medewerkers, slimmer voor IT.

TOPdesk Service Management

Laat serviceafdelingen samenwerken. Kom gemakkelijk in contact met klanten en overtref hun verwachtingen telkens weer. Allemaal dankzij het Enterprise Service Management platform van TOPdesk.

Samenwerkingspartners

2foqus logo

2Foqus

Vanuit het kantoor in Breda werkt 2Foqus voor ruim 150 organisaties in de flexbranche, logistiek, transport, retail, zorg en meer. Met een team van meer dan 20 professionals bieden zij een totaalpakket aan diensten inclusief; software, consultancy, support en educatie. Naast deze diensten bieden ze een verscheidenheid aan cursussen aan in het trainingshuis 2Foqus Education. Hun visie is dat de kracht van data niet alleen schuilt in goede tooling, maar vooral dat Data & Analytics organisatie breed wordt geïmplementeerd en dat iedereen inzicht heeft in de meerwaarde van data. Daarom traint 2Foqus, naast hun andere diensten, mensen om datageletterd te worden!

AG Connect

AG Connect 

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT.

Ctrl-Improve

Ctrl-improve

De passie van Ctrl-improve is om op energieke wijze mensen in veranderende organisaties enthousiast te krijgen bij het leren, beheersen en verbeteren. Complexe en uitgebreide theorieën brengen wij graag aan u over op een down-to-earth manier.

Met de uitgebreide praktijkervaring en accreditaties op het gebied van Lean – Agile Implementatie, Sustainibility, (IT) Service Management, Business Information Management en Project Management, kunnen zij prima adviseren, begeleiden en trainen.

EverybodyFRANK

Everybody FRANK

Iedereen weet dat gelukkige medewerkers productiever zijn, minder verzuimen en zorgen voor een hogere klanttevredenheid. Maar weet jij wat jouw medewerkers gelukkig maakt? Daar kom je niet achter met een ouderwets jaarlijks medewerkers tevredenheidsonderzoek, dat werkt niet. Wat wél werkt is doorlopend het werkgeluk meten. Met de app van Everybody FRANK reflecteren medewerkers wekelijks op hun werkgeluk en geven daarmee de organisatie direct en realtime feedback over haar werkgeverschap.

srvision

Het srvision event wordt jaarlijks georganiseerd door het KNVI, SDI en Joost-IT. Het is ons doel om een ​​motiverend en inspirerend programma samen te stellen voor iedereen die geïnteresseerd is in het veld van (IT & Enterprise) Service Management, waaronder professionals, managers en consultants in zowel business als IT-rollen.

Stap1 logo

Stap1

Stap1 is ontstaan als dochteronderneming van Joost-IT. 100% gericht op Agile en samenwerken.

Stap1 gunt dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en aan het eind van de dag met voldoening zijn laptop dichtklapt. Ze geloven dat voldoening ontstaat wanneer mensen betrokken zijn bij teams met wendbare processen, open communicatie met veilige relaties. Deze onderdelen zorgen ervoor dat teams optimaal samenwerken.

Benieuwd naar de partner- en samenwerkingsmogelijkheden? 

Benieuwd naar de partner- en samenwerkingsmogelijkheden?