Connected Integratieplatform Joost-IT

Connected, eenvoudig en naadloos verbonden

Organisaties maken steeds meer gebruik van diensten die door externe leveranciers worden geleverd. Dit terwijl deze diensten essentiële bedrijfsprocessen binnen uw organisatie ondersteunen. De vraag naar stevige regie op leveranciers wordt dan ook steeds groter.

De uitdaging ligt onder andere in het integreren van een leverancier in de leveringsketen van de dienst. Vaak maakt de leverancier gebruik van haar eigen ITSM tool, waardoor de betreffende dienstverlening een ‘black-box’ is voor uw organisatie. Het Joost-IT integratieplatform ‘Connected’ biedt hiervoor een oplossing.

Connect services

Ons integratieplatform Connected is ontworpen om integraties tussen alle ESM/ ITSM-tools op de markt te realiseren en te beheren.

Door een integratie te realiseren tussen de verschillende ESM/ITSM tools van uw leverancier en uw eigen tool, krijgt u meer grip op het proces. Tickets worden real-time bijgewerkt en beide organisaties hebben de actuele status. Informatie verdwijnt niet meer in emails en wordt niet meer op verschillende plekken bijgehouden. Zo heeft u de volledige controle. Efficiënt en effectief.

Connected Integratieplatform Joost-IT

Voorbeelden van integraties:

Wil jij weten welke tool integraties we voor jouw organisatie kunnen bouwen? Neem hieronder contact met ons op!
Connected Integratieplatform Joost-IT