Als we de berichten mogen geloven mag je niet klagen! Je hebt de banen voor het uitkiezen. De markt trekt gierend aan. Organisaties hebben de grootste moeite goede mensen te vinden. Wij ook? Nu ja, een beetje. Kandidaten weten ons te vinden en willen graag bij ons werken. Alleen… we zoeken de echte toppers. Daar hebben we er nooit genoeg van.

Dus gaan we iets nieuws doen: Door de Mangel. Ons enige eigen Werving & Selectie evenement.

In een dagdeel kopje onder bij Joost waarbij je ons op diverse manieren behoorlijk goed leert kennen. En wij jou uiteraard. Daarbij mag je ons het vuur aan de schenen leggen en laten wij ons ook niet onbetuigd.

Kijken we elkaar na afloop hoopvol aan, dan loop je aan het einde van de ochtend met een aanbod de deur uit. Zo niet; dan heb je een leuke ochtend gehad en ben je een leerzame ervaring rijker. Een goede lunch pik je in ieder geval mee.

Wie we zoeken? Dat kun je hier vinden. Laat je niet afschrikken wanneer je niet volledig aan het profiel voldoet. We laten ons graag overtuigen en zoeken juist de uitzonderingen. Klik sowieso rond op onze site om een eerste indruk te krijgen.

Misschien nog even kort: waarom zou je aanschuiven?

  • We werken alleen met leuke mensen
  • We bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen en door te groeien op jouw vakgebied
  • We bieden veel vrijheid en flexibiliteit en tegelijkertijd houvast en begeleiding
  • We bieden je mooie opdrachten bij toonaangevende organisaties
  • De rest… is ook gewoon goed geregeld!

Ik kom langs!