publiek in zaal

Evenementen

Bekijk hier alle komende evenement die wij organiseren of waar wij bij aanwezig zijn. Zien we je daar?

Trends in Tooling 2019

srvision days

The flow of IT Management

Datum: 6 – 7 april 2022
Locatie: Kinepolis Utrecht

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de FLOW van IT Management!  

Organisaties zijn de laatste jaren bezig met een transformatie naar prestatie vergroting en waardevermeerdering. Of deze organisaties hiervoor Digital, Agile, Lean of DevOps toepassen, alle inspanningen hebben één gemeenschappelijk element: FLOW.  

Met Flow kunnen teams sneller, beter en veiliger waarde creëren. Flow maakt samenwerking tussen teams mogelijk en versnelt feedback om de servicekwaliteit te verbeteren. 

Tijdens de srvisiondays 2022 staat Flow centraal en worden twee dagen gevuld met inspirerende key-notes, boeiende break-out sessies, praktijkcases en workshops.   

Kortom, twee dagen vol inspiratie waar je bij moet zijn! 

AGconnect Service management congres

Service Management Congres

De optimale employee experience op elke locatie

Datum: 28 juni 2022
Locatie: Van der Valk Veenendaal

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd; we zijn veel meer thuis gaan werken en blijven dit waarschijnlijk ook meer doen. Dit heeft een enorme impact op de employee experience.

Hoe zorg je, naast het technisch faciliteren van thuiswerken, ook voor een optimale employee experience? Wat is ervoor nodig om thuis net zo soepel te kunnen werken als op de werkplek? Of misschien zelfs wel beter!

Welke rol is hierin weggelegd voor de organisatie en welke impact heeft dit op diverse services als IT, HR en Finance? Wat valt er nog te automatiseren om de employee experience te verbeteren?

Tijdens het Service Management Congres worden de diverse kanten om te komen tot een optimale employee experience belicht.