Evenementen

Bekijk hier alle komende evenement die wij organiseren of waar wij bij aanwezig zijn.

Trends in Tooling 2019

srvision days

Datum: 22 – 23 september 2021
Locatie: Kinepolis Utrecht

Dit non-commerciële event wordt ieder jaar weer vol passie voorbereid door diverse vrijwilligers die hun sporen hebben verdiend in dit interessante vakgebied. En ieder jaar weer lukt het om enkele honderden vakgenoten een zeer gevarieerd programma voor te schotelen.

Doelstelling is om ieder jaar weer een inspirerend programma samen te stellen waar Service Managers en andere stakeholders binnen de IT en Business samen nieuwe ideeën op kunnen doen en kunnen leren van verhalen van anderen.

AGconnect Service management congres

Service Management Congres

Datum: 18 november 2021
Locatie: InnStyle Maarssen

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd; we zijn veel meer thuis gaan werken en blijven dit waarschijnlijk ook meer doen. Dit heeft een enorme impact op de employee experience.

Hoe zorg je, naast het technisch faciliteren van thuiswerken, ook voor een optimale employee experience? Wat is ervoor nodig om thuis net zo soepel te kunnen werken als op de werkplek? Of misschien zelfs wel beter!

Welke rol is hierin weggelegd voor de organisatie en welke impact heeft dit op diverse services als IT, HR en Finance? Wat valt er nog te automatiseren om de employee experience te verbeteren?