Den Hartogh | 4me

Den Hartogh Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener. Dit familiebedrijf is in 1920 in Nederland opgericht. Als dienstverlener voor de chemische stoffen, gas-, polymeer-, en voedingsmiddelenindustrie combineren ze de beste elementen om voor elke situatie een optimale oplossing te creëren.

Den Hartogh is aanwezig in elke regio van de wereld. Met kantoren op 42 locaties in 23 landen. Het personeelsbestand bestaat uit meer dan 1.700 mensen en de moderne apparatuur omvat meer dan 18.00 tankcontainers, 6.500 droge bulkcontainers en gespecialiseerde droge bulktrailers, 400 tanktrailers en bijna 600 vrachtwagens.

Om rapportages en auditing mogelijk te maken heeft Joost-IT 4me geïmplementeerd en ingericht. De consultants van Joost-IT hebben samen met medewerkers van Den Hartogh de Service Catalogus en CMDB ingericht. Ook zijn een aantal specialisten binnen Den Hartogh opgeleid die met 4me aan de slag gaan. In een periode van twee weken is het systeem live gegaan met als resultaat een nieuwe servicedesk.