ESM Tech Hub

Achter elke succesvolle Enterprise Service Management tool zijn hoogopgeleide mensen actief die zorgen voor tevreden klanten. De uitdaging van vandaag is om die hoogopgeleide mensen te vinden en op te leiden. Terwijl organisaties die Enterprise Service Management tools gebruiken zich moeten richten op de succesvolle levering van hun diensten zorgen wij als Joost-IT ervoor dat deze organisaties de optimale waarde uit hun ESM-tool kunnen halen. Dat doen we door het leveren van hoogopgeleide resources met kennis van Service Management en ESM Tooling.

De ESM Tech Hub is de eerste en grootste resource hub in Europa. Als Joost-IT zijn wij een onafhankelijke ESM-tool provider die organisaties helpt bij het selecteren, implementeren en onderhouden van ESM-tools van verschillende leveranciers. Deze kennis van ESM-tools en onze jarenlange ervaring hebben we samengebracht in de ESM Tech Hub.

Je bent een ESM-Tool partner

Als u een partner bent van een ESM-tool zult u de uitdaging herkennen om de juiste medewerkers op het juiste moment te krijgen. En misschien nog moeilijker: ervoor zorgen dat deze medewerkers zich voor langere tijd aan uw organisatie verbinden.  Wij weten uit ervaring dat dit veel tijd en moeite kost. Daarom zijn we in Athene de ESM Tech Hub gestart. Hier leiden we IT-afgestudeerden op in Enterprise Service Management en ESM Tooling en voorzien we hen van de juiste vaardigheden.

Na het selectietraject beginnen we aan een trainingsprogramma van 6 maanden;

  1. Theoretische kennis van Enterprise Service Management en de ESM-tool
  2. Zo snel mogelijk ervaring opdoen in de supportafdeling
  3. Zij aan zij werken met senior ESM-consultants aan projecten

Tijdens het opleidingsprogramma testen wij regelmatig het kennisniveau om de vooruitgang te waarborgen.

Ondersteuning voor ESM-Tool partners

Voor ESM Tool partners leveren wij twee soorten diensten;

  1. Eerstelijnsondersteuning: u kunt uw eerstelijnsondersteuning uitbesteden aan de ESM Tech Hub. Er is een speciaal team voor elke ESM-tool die wij ondersteunen. Als ESM-partner bepaalt u zelf de te behalen support-uren en Service Levels.
  2. Consultancy: Als u extra ondersteuningsmiddelen of projectmiddelen nodig heeft, kunt u deze inhuren bij de ESM Tech Hub. Zij kunnen op afstand of ter plaatse (voor beperkte periodes) beschikbaar zijn om u te helpen uw klanten te helpen.

We helpen je graag

Weten wat de ESM Tech Hub voor jou kan betekenen?