Altijd toegang tot expertise!

In ons Competence Center is alle kennis rondom het technisch- en functioneel beheer van TOPdesk-omgevingen samengebracht. Het Competence Center biedt u de gelegenheid hier eenvoudig gebruik van te maken. Dit betreft TOPdesk inrichten, wijzigen en beheren, maar ook proactief verbeteringen signaleren en adviseren.

Hoe werkt het?

 Het Competence Center integreert de TOPdesk omgeving van de klant met die van Joost-IT. Hierdoor worden meldingen eenvoudig naar het Competence Center doorgezet of bijgewerkt. U heeft altijd inzicht in de status van de melding. De communicatie met onze specialisten is laagdrempelig. 

Joost-IT krijgt toegang tot de klant omgeving en indien beschikbaar de testomgeving. Configuratie kan zo direct in de omgeving van de klant worden uitgevoerd. Vereiste hierbij is dat uw TOPdesk omgeving van buitenaf benaderbaar is. 

Ideaal voor

  • Organisaties die functioneel beheer hebben ingericht en af en toe behoefte hebben aan extra expertise 
  • Organisaties die (nog) niet beschikken over een eigen functioneel beheer afdeling

Hoe houd ik overzicht op mijn uitgaven?

Met de klant worden afspraken gemaakt over de te besteden uren. Is de inschatting dat een bepaalde taak meer uren gaat kosten dan de afgesproken drempel? Dan wordt hier apart een voorstel voor aangeleverd. Een beslisser bepaalt dan of de inschatting uitgevoerd mag worden. Zo houdt u altijd de controle over het aantal uren. 

Meer weten over de tarieven en hoe Joost-IT jouw organisatie kan ondersteunen? Neem hieronder contact met ons op!

De voordelen

  •  Continue beschikbaarheid van TOPdesk expertise
  • Flexibele inzet van gewenste capaciteit
  • Uren worden op basis van nacalculatie of als bundel afgenomen
  • Duidelijke rapportages over de bestede uren

Tarieven

  • Eenmalige investering voor het neerzetten van de koppeling: €1.000 excl. BTW
  • €115,- per uur voor uitvoeren werkzaamheden
  • Alle werkzaamheden die minder dan 4 uur in beslag nemen worden automatisch uitgevoerd. Bij werkzaamheden boven de 4 uur is goedkeuring vereist van de klant. 

Klantverhaal

Gebruiksvriendelijkheid en wederzijds vertrouwen. Lees hier de meerwaarde die het Competence Center bij een grote Nederlandse Gemeente heeft gebracht. 

Onze overige diensten:

Onze overige diensten: