Artikelen & blogs


Mailimport functionaliteit TOPdesk

Microsoft zet per 1 oktober 2022 de basic authentication functionaliteit uit op exchange online. Dit houdt in dat huidige mailimports die via Exchange Web Services zijn ingericht niet meer zullen werken per 1 oktober 2022.

SMS versturen vanuit TOPdesk

Het versturen van SMSjes vanuit TOPdesk is een bestaande functionaliteit. Maar wist je dat je deze dienstverlening ook breder in kan zetten?
Arrows

ESM Tooling: de 4 trends van 2022

Enterprise Service Management (ESM), komt in 2022 in een versnelling. Lees hier de vier trends!

Data analyseren vanuit TOPdesk formulieren

Het analyseren van data in mail of tekstblokken is complex. Het verwerken van formulieren in TOPdesk geeft mogelijkheden. Ontdek de voordelen.
lab

TOPdesk Labs

Altijd al benieuwd geweest naar de functionaliteiten die TOPdesk momenteel aan het ontwikkelen is? TOPdesk Labs biedt een kijkje in de keuken en geeft de mogelijkheid om deze functies alvast in gebruik te nemen.
5 sterren en een hand

Maak kennis met de 5 star review van TOPdesk

Het geven van feedback via de Self Service Portal van TOPdesk bestaat al enige tijd. Maar wist je dat het ook mogelijk is om jouw gebruikers via een (afmeld-)mail om terugkoppeling te vragen?

Snelstartbalk aanpassen in TOPdesk

Eén van de snelste manieren om door TOPdesk te navigeren, is door de snelstartbalk te gebruiken. Hoe pas je deze snelstartbalk aan naar jouw voorkeuren?
Voorraden beheren

Beheren van voorraden in TOPdesk asset management

Hoe beheer je voorraden in TOPdesk asset management en welke voordelen heeft dit?

Gebruik TOPdesk op je mobiele device

Voor behandelaren die niet altijd achter een bureau zitten is het handig als ze meldingen kunnen inzien en afhandelen op hun mobiele telefoon. TOPdesk heeft een mooie mobiele interface die dat mogelijk maakt.