Artikelen & blogs

Jose Wiersma

Blog 4 Fungeren als verbindende factor

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 4: Jose Wiersma van het Leger des Heils!

Gebruik TOPdesk op je mobiele device

Voor behandelaren die niet altijd achter een bureau zitten is het handig als ze meldingen kunnen inzien en afhandelen op hun mobiele telefoon. TOPdesk heeft een mooie mobiele interface die dat mogelijk maakt.

Hoe maak je een selectie in TOPdesk?

Een selectie maken in TOPdesk, hoe doe je dat ook al weer? Deze video tutorial laat je de basics zien zodat je snel weer aan de slag kunt!
Google Sheets TOPdesk Joost-IT

Integratie Google Sheets & TOPdesk

Hoe stel ik een factuur op met de kosten en aantallen die zijn opgeslagen in een melding of wijziging in TOPdesk?

Blog 3 Huh, jij deed toch een studie in de sport?

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 3: Joyce de Reus!
Marcia de Boer

Blog 2 Hospitality en IT? Hoe dan?

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 2: Marcia de Boer!

De realiteit van ITSM Tool selecties

Het is een geliefd onderwerp bij bedrijfsborrels en verjaardagfeestjes. De mislukte implementatie van een nieuwe tool. Of de veel te duur uitgevallen bouw van een nieuwe applicatie.
Marcel Bosman

Beoordelingen, hoe leuk kan het zijn!

Jaar-in-jaar-uit blijven we vasthouden aan de traditionele manier van beoordelen. Ook organisaties waarbij veel aandacht gegeven wordt aan het Agile gedachtengoed ontkomen er soms niet aan om aan het einde van het jaar de beoordeling cyclus op te starten.
Iris van Breda

Blog 1 Museum is IT

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 1: Iris van Breda!