Artikelen & blogs

Senna Heuer armen in de zij

Blog 11 Het is als het ware één grote puzzel die ik graag wil oplossen

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 11: Senna Heuer van PostNL!
Mariska Kniest en hond

Blog 10 Nothing changes if we keep playing safe

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 10: Mariska Kniest!

Blog 9 De vertaalslag leggen tussen techniek en gebruikers

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 9: Sanne Duijndam!

Snelstartbalk aanpassen in TOPdesk

Eén van de snelste manieren om door TOPdesk te navigeren, is door de snelstartbalk te gebruiken. Hoe pas je deze snelstartbalk aan naar jouw voorkeuren?
Debby Kortekaas

Blog 8 Mensen met elkaar verbinden, coachen en helpen

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 8: Debby Kortekaas van Bartiméus!
Ayla

Blog 7 Verfrissende voetbalpraatjes

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 7: Ayla van PostNL!
Astrid van den Aker

Blog 6 Springen in het diepe en verbinden

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 6: Astrid van den Aker van ITicon!
Valeria Thakoer

Blog 5 Het leuke aan de IT-branche is dat je er allerlei kanten mee op kunt

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 5: Valeria Thakoer!
Voorraden beheren

Beheren van voorraden in TOPdesk asset management

Hoe beheer je voorraden in TOPdesk asset management en welke voordelen heeft dit?