Artikelen & blogs

Debby Kortekaas

Blog 8 Mensen met elkaar verbinden, coachen en helpen

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 8: Debby Kortekaas van Bartiméus!
Ayla

Blog 7 Verfrissende voetbalpraatjes

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 7: Ayla van PostNL!
Astrid van den Aker

Blog 6 Springen in het diepe en verbinden

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 6: Astrid van den Aker van ITicon!
Valeria Thakoer

Blog 5 Het leuke aan de IT-branche is dat je er allerlei kanten mee op kunt

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 5: Valeria Thakoer!
Voorraden beheren in TOPdesk asset management

Beheren van voorraden in TOPdesk asset management

Hoe beheer je voorraden in TOPdesk asset management en welke voordelen heeft dit?
Jose Wiersma

Blog 4 Fungeren als verbindende factor

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 4: Jose Wiersma van het Leger des Heils!

Gebruik TOPdesk op je mobiele device

Voor behandelaren die niet altijd achter een bureau zitten is het handig als ze meldingen kunnen inzien en afhandelen op hun mobiele telefoon. TOPdesk heeft een mooie mobiele interface die dat mogelijk maakt.

Hoe maak je een selectie in TOPdesk?

Een selectie maken in TOPdesk, hoe doe je dat ook al weer? Deze video tutorial laat je de basics zien zodat je snel weer aan de slag kunt!
Google Sheets TOPdesk Joost-IT

Integratie Google Sheets & TOPdesk

Hoe stel ik een factuur op met de kosten en aantallen die zijn opgeslagen in een melding of wijziging in TOPdesk?