Artikelen & blogs

Astrid van den Aker

BLOG 6 Springen in het diepe en verbinden

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 6: Astrid van den Aker van ITicon!
Valeria Thakoer

BLOG 5 Het leuke aan de IT-branche is dat je er allerlei kanten mee op kunt

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 5: Valeria Thakoer!
Voorraden beheren in TOPdesk asset management

Beheren van voorraden in TOPdesk asset management

Hoe beheer je voorraden in TOPdesk asset management en welke voordelen heeft dit?
Jose Wiersma

BLOG 4 Fungeren als verbindende factor

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 4: Jose Wiersma van het Leger des Heils!
Agile fotospel

Drie manieren om je retrospective nieuw leven in te blazen

Welk creatief idee gebruik jij om je Retrospective nieuw leven in te blazen?
Scrummen op afstand

Hoe houd je het team en de business goed op elkaar aangesloten?

In dit artikel gaat Tim dieper in op enkele onderwerpen die een belangrijke basis vormen om de betrokkenheid in stand te houden: het contact behouden en zorgen voor transparantie.

Gebruik TOPdesk op je mobiele device

Voor behandelaren die niet altijd achter een bureau zitten is het handig als ze meldingen kunnen inzien en afhandelen op hun mobiele telefoon. TOPdesk heeft een mooie mobiele interface die dat mogelijk maakt.
luisteren

De kunst van het luisteren

Op ieder luisterniveau bestaat er ruis die het luisteren en de communicatie beïnvloedt. Herkenning van deze ruis maakt de kunst van het luisteren groter.

Hoe maak je een selectie in TOPdesk?

Een selectie maken in TOPdesk, hoe doe je dat ook al weer? Deze video tutorial laat je de basics zien zodat je snel weer aan de slag kunt!