Artikelen & blogs

ISO-27001 certificering

We zijn ISO-27001 gecertificeerd! Met deze certificering voldoen we aan alle eisen rondom informatiebeveiliging en kunnen onze klanten er nog meer op vertrouwen dat we bedrijfsgegevens en overige informatiemiddelen optimaal beschermen.

Groepen bezoekers aanmelden in TOPdesk

Via TOPdesk kan je bezoekers aanmelden. De standaard functionaliteit in TOPdesk maakt het mogelijk om één bezoeker per keer aan te melden. Maar wat als je nu niet één maar 20 gasten verwacht?

Mailimport functionaliteit TOPdesk

Microsoft zet per 1 oktober 2022 de basic authentication functionaliteit uit op exchange online. Dit houdt in dat huidige mailimports die via Exchange Web Services zijn ingericht niet meer zullen werken per 1 oktober 2022.

SMS versturen vanuit TOPdesk

Het versturen van SMSjes vanuit TOPdesk is een bestaande functionaliteit. Maar wist je dat je deze dienstverlening ook breder in kan zetten?
Arrows

ESM Tooling: de 4 trends van 2022

Enterprise Service Management (ESM), komt in 2022 in een versnelling. Lees hier de vier trends!

Data analyseren vanuit TOPdesk formulieren

Het analyseren van data in mail of tekstblokken is complex. Het verwerken van formulieren in TOPdesk geeft mogelijkheden. Ontdek de voordelen.
lab

TOPdesk Labs

Altijd al benieuwd geweest naar de functionaliteiten die TOPdesk momenteel aan het ontwikkelen is? TOPdesk Labs biedt een kijkje in de keuken en geeft de mogelijkheid om deze functies alvast in gebruik te nemen.
5 sterren en een hand

Maak kennis met de 5 star review van TOPdesk

Het geven van feedback via de Self Service Portal van TOPdesk bestaat al enige tijd. Maar wist je dat het ook mogelijk is om jouw gebruikers via een (afmeld-)mail om terugkoppeling te vragen?
Noortje Jacobs lacht

Blog 12 Een brug slaan tussen de organisatie en de ICT afdeling

Vrouwen in de IT. Niet vanzelfsprekend, wel nodig. Juist vrouwen. Want ze zijn vaak creatiever en socialer. En dat vinden we belangrijk. Wie zijn ze? In blog nummer 12: Noortje Jacobs.