Agile werken

WIJ ZIEN JOUW ORGANISATIE

Agile werken zet de wereld in beweging. Steeds meer organisaties omarmen de Agile filosofie op zoek naar een snellere time-to-market, grotere wendbaarheid en meer werkplezier. Deze transities brengen altijd uitdagingen met zich mee. Joost-IT weet dat als geen ander. Of je organisatie op het punt staat om te beginnen of extra handjes nodig heeft maar ook wanneer de transitie vastloopt. We staan voor je klaar om jouw organisatie in iedere fase te helpen. In one-size-fits-all oplossingen geloven we niet. We kijken van buitenaf naar organisaties, we luisteren naar je hulpvraag en we komen je te hulp met mensgerichte Agile professionals.

AGILE PROFESSIONALS MET OOG VOOR MENS EN METHODE

Agile methodieken zoals Scrum, Kanban en DevOps helpen om Agile principes in de praktijk te brengen. Demo’s, backlogs en stand ups zijn allemaal hele zichtbare zaken. We geloven in de kracht van deze methodieken. Tegelijkertijd weten we dat het slechts het topje van de ijsberg is. Onder het wateroppervlak schuilt nog een wereld van gedrag, waarden en organisatiecultuur. Joost-IT levert Agile coaches, Scrum Masters en Product Owners die oog hebben voor deze werelden. Want alleen dan geeft Agile meer effectiviteit en werkplezier.

WAAR MAG JE ONS OP VERTROUWEN?

  • Wij maken onszelf overbodig. Door kennisoverdracht, training, begeleiding en enthousiasme stimuleren wij eigenaarschap en zelforganisatie waardoor wij niet meer nodig zijn.
  • Door de transparante manier van werken helpt Joost-IT bij een stabiele transitie naar Agile werken.
  • Enthousiaste, kennis- en mensgerichte consultants helpen je in de transitie en creëren flow en energie bij de medewerkers en management.
  • Veranderingen vragen aandacht en geen verandering is gelijk. Doordat wij aandacht hebben voor de processen binnen de organisatie leveren wij maatwerk.